”Det sitter i ens personlighet”

Den senaste tiden har jag tänkt över min livssituation mycket och det är helt enkelt ohållbart med droger i längden för mig. Framförallt med tanke på riskerna man ändå tar om man nu skulle fortsätta. Även om de mycket som pekar på en ganska så positiv framtid för mig om jag nu slutar. Så kan jag inte lova att jag aldrig kommer att ta droger igen bara för om jag lyckas t.ex få tillbaka körkortet igen. Det är ett mycket mer komplex problem en så känns de som. Det sitter i ens personlighet. De måste de göra. Hörde någon som berättade de att om man nu led av någon psykisk ohälsa så ökade risken för missbruk med 300 procent. Har man dessutom som jag en borderline-diagnos som kan göra en ganska destruktiv och instabil i tankarna emellanåt så skall man nog definitivt hålla sig borta ifrån det egentligen. Men jag har nog inte riktigt förstått hur bra ens liv skulle kunna vara om man bara lyckades hålla sig ifrån de. Men de lättare sagt en gjort. Men jag har inte gett upp iallafall så de känns ju lite positivt nu framöver.

Gör sällskap med 40 688 andra följare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.