Att en dödsskjutning sker i nästan samma område som man själv bor gör ju att man inte känner sig riktigt trygg i området. Även om boendet ligger en liten bit utanför Lövgärdet så tar de ändå bara 5 minuter för mig att promenera ner till den södra delen av området som tillhör stadsdelen Angered i Göteborg. Något som också oroar mig lite är att de fortfarande är uppe i luften med helikoptern vilket i sin tur tyder på att gärningsmannen fortfarande kan finnas i samma område. I tidningen står de nu att själva skjutningen också ägde rum vid ett bostadsområde precis intill ett närliggande dagis och förskola vilket vittnar om en total avsaknad av empati. Polisen jagar väl en psykopat med andra ord antar jag. Önskade och trodde faktiskt de hade blivit något tryggare i Angered den senaste tiden men när en sådan här händelse sker så nära inpå så vill man helt enkelt inte längre bo kvar här. Det finns ingen moral.

Subscribe to us

Gör som 40 632 andra, prenumerera du med.