Angered Göteborg OG Mord

”Mord i Lövgärdet”

Berättade igår hur jag vaknade till efter att minst 15 polisbilar kört förbi mitt boende med en helikopter som cirkulerade i området ovanför Lövgärdet i Angered, Göteborg. Det visade sig först vara en gängrelaterad skottlossning där en man hade blivit allvarligt skadad stod de i GP först, och efter bara någon timma läste jag nyheterna igen och då hade mannen i fråga avlidit av skadorna han hade fått av skjutningen. Dom jagar alltså en mördare och såvitt jag vet är han fortfarande på fri fot för så sent som i morse så höll polisen på att stanna bilar här utanför och jag antar väl att dom letade efter vapen. Det ända man vet är att Original Gangsters hade koppling till händelsen och att någon slags uppgörelse förmodligen var på gång med något annat gäng. Det var de senaste jag läste iallafall.

Subscribe to us

Gör som 40 656 andra, prenumerera du med.

Annonser