”Stannar jag här så kommer tiden fortfarande bara att stå still!”

Hallå! Idag har jag ringt upprepade gånger till min handläggare men tyvärr hittills utan resultat. Men jag har lämnat in ett meddelande att hon ska ringa upp mig så fort som möjligt för jag börjar väl bli lite otålig numera. Nä nu får det bara hända något känner jag. Vill ha ett svar för stannar jag här så kommer tiden fortfarande bara att stå still. De kommer inte hända någonting med varken jobb eller körkort. Så nu är prioritet nummer ett att först få kontakt med handläggarn och två att kräva ett svar utifrån om de möjligt att få en plats på Ingsered idag. Om annat ställa sig i kö och vänta in en för de det ända stället jag kan tänka mig att bli drogfri på nu för tillfället.

Subscribe to us

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.