”Kanske mitt livs viktigaste beslut!”

Glad midsommar allihopa!. Snart flyttar jag till Ingsered och förblir förhoppningsvis drogfri då om allting går som planerat. De är jag själv men även också en annan boende då som också planerar att också försöka gå samma väg till mötes, söker nu båda till Ingseredshemmet då med chansen att komma in utifrån drogerna och påbörja ett renare liv ser ganska så goda ut. Och de känns både och faktiskt men mera positivt än negativt i vilket fall. Är bara så rädd att jag skall misslyckas under dom här 6 månaderna och få börja om igen men jag skall göra allting jag kan nu för att bara kunna lyckas att hålla mig. Önska mig gärna lycka till så hörs vi lite senare!. Och ha nu alla en kanontrevlig midsommar allihopa!.

Subscribe to us

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

2 reaktioner till “”Kanske mitt livs viktigaste beslut!”

Kommentarer inaktiverade.