andreasrorqvist.org

Polisen har precis stannat en bil och står med dragna nior på helspänn emot en amerikansk bodybuilder och gängkriminell. Get out of the vehicle and get your armes out where i can see them!” Are you armed? ”You heared me smart ass!” Inget svar ”Dont make me come over there god damit!” I repeat ”Are you armed?” Då svarar bodybuildern med att gå ner på knäna, riva sönder basketlinnet, slänga upp 24:an mellan tänderna, le och spänna på bicepsen. ”Wait wait, hold it, hold it!. skriker Sheriffen till resten av poliserna som nästan är beredda att skjuta den misstänkta. Sedan tar poliserna, går fram och tar var sin arm och eskorterar gärningsmannen till en av polisbilarna. Watch your head now!. Watch it!. Watch it!. Bildörren stängs och en av polismännen torkar sig i pannan och ”Oh god that was close foks!. 🙂

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 552 andra, prenumerera du med.