andreasrorqvist.org

Polisen har precis stannat en Mercedes C63 AMG med dom stora fälgarna, tonade rutor (Bak) och står med dragna nior på helspänn emot en amerikansk bodybuilder, som i sin tur vrider nyckeln och kliver ur bilen. Get out of the ”God damn!” vehicle and get your armes out where i can see them!” Are you armed? ”You heared me smart ass!” Inget svar ”Dont make me come over there god damit!” On your knees ”DAMIT!. I repeat ”Are you armed?” Då svarar bodybuildern bara med att gå ner på knäna, riva sönder basketlinnet, slänga upp 24:an mellan tänderna, le och samtidigt spänna på bicepsen. Säkringarna går ”Wait wait, hold it, hold it!. skriker Sheriffen till resten av poliserna som nästan är beredda att skjuta den misstänkta. Sedan tar poliserna, går fram och tar var sin arm och eskorterar gärningsmannen till en av radiobilarna. Watch your head now!. Watch it!. Watch it!. Bildörren stängs och en av polismännen torkar sig i pannan och ”Oh god that was close foks!. 🙂

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 601 andra, prenumerera du med.