Då har jag blivit hemlös igen efter att ha visat positivt på kokain och amfetamin nu då. Är väl förståeligt att dom reagerar emot de så men tycker de är att gå lite väl långt att avvisa en person ifrån sin lägenhet så fort man råkar visa positivt på någonting på den här multistickan då va eller salivtesterna. För jag sköter ju lägenheten exemplariskt annars, städar och håller ordning. En avvisning är samma sak för mig som att bli hemlös. Vad tänker dom egentligen, att man ska söka något och gå via socialjouren så länge och bli ren den vägen. Nä de helt omöjligt. De går inte. Är hellre hemlös än att får en till kniv emot mig på lilla-bommen eller något annat skitställe. Hur fan har dom tänkt att man ska hålla sig eller att kunna bli ren där då på något sådant ställe. De bara löjligt. Finns ingen logik i de överhuvudtaget känner jag. Det är katastrof är det.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 602 andra, prenumerera du med.