Då har jag blivit hemlös igen efter att ha visat positivt på kokain och amfetamin nu då. Är väl förståeligt att dom reagerar emot de så men tycker de är att gå lite väl långt att avvisa en person ifrån sin lägenhet så fort man råkar visa positivt på någonting på den här multistickan då va eller salivtesterna. För jag sköter ju lägenheten exemplariskt annars, städar och håller ordning. En avvisning är samma sak för mig som att bli hemlös. Vad tänker dom egentligen, att man ska söka något och gå via socialjouren så länge och bli ren den vägen. Nä de helt omöjligt. De går inte. Är hellre hemlös än att får en till kniv emot mig på lilla-bommen eller något annat skitställe. Hur fan har dom tänkt att man ska hålla sig eller att kunna bli ren där då på något sådant ställe. De bara löjligt. Finns ingen logik i de överhuvudtaget känner jag. Det är katastrof är det.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

4 svar på ”Hemlös för tillfället

 1. Niklas Rosén säger:

  Vafan håller du på med Lagos?
  Hur har det kunnat gå så här långt?
  Sluta bara med skiten, det ska inte ens vara ett alternativ att ta droger överhuvdtaget!

  Nu skärper du dig, FÖRSTÅTT!

  Svara
  1. Niklas Rosén säger:

   Du förtjänar ett mycket bättre liv än det liv du lever just nu, det är inte värdigt att leva så. Jag minns din storhetstid från förr, du var kungen av avenyn och du bodde ute på näset och verkade lycklig och problemfri och livet lekte.

   Det livet kan du få tillbaka bara om du slutar helt och hållet med drogerna.

   Visa nu alla att du kan ta dig tillbaka till det fina livet du levde innan drogerna kom in i bilden.

   Jag hoppas att det går bra för dig min gamle vän.

   Kämpa Lagos, det är bara just DU som kan göra något åt detta och ingen annan, man måste vilja det själv för annars går det inte.

   Alla runt om dig står maktlösa just nu.

   Med vänlig hälsning, Niklas Rosén

   Svara
   1. Andreas Douglas Rörqvist säger:

    Tack Niklas! Mm ska göra ett försök till nu. Trodde väl aldrig att de skulle varit såhär svårt riktigt att lägga ner skiten bara men de har blivit de i med att jag samtidigt brottas med psykiska problem. Men tänker ju inte ge upp riktigt än iallafall. Men skulle nästan säga att även jag känt mig ganska maktlös i de här. De har hållit på i över 10 år nu och de en kamp alltså. Jag hoppas verkligen detta håller nu. Tack för att du bryr dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: