Ska försöka få ordning på mitt liv

Jag har pendlat mellan olika boenden nu i närmare 10 år och jag har tröttnat på de här livet. Ska försöka få ordning på mitt liv nu. Det känns nästan som man varit som ett brev utan någon egentlig mottagare. Man bor på ett ställe några månader sen åker man vidare till nästa. Det är inget roligt liv alltså. Och får man äntligen tag i en lägenhet så blir man avvisad eller åker ut på gatan och blir hemlös. Allt på grund av drogerna. Det funkar inte längre. Ska försöka styra upp mitt liv nu alltså. Orkar inte med de här mer längre. Det för mycket konsekvenser av att hålla på med den här skiten alltså. Nu orkar jag inte mera. Ska försöka hålla mig nu.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

2 svar på ”Ska försöka få ordning på mitt liv

 1. Isabella Hammarström säger:

  Härligt att höra.
  Du förtjänar ett så mycket bättre liv än att hänga på massa sunkiga hem och umgås med förlorare med drogproblem.

  Innerst inne är du en vinnare med stil och klass.

  Plocka fram den sidan hos dig igen!

  Svara
  1. Andreas Douglas Rörqvist säger:

   Tack så mycket Isabella! Jag har haft många år med drogproblem men nu är jag äntligen ren iallafall och tänker försöka fortsätta så. Orkar inte med de längre. Tack för att du bryr dig. Du är bäst! Kram på dig!.

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: