Akrylfärg A4

GALLERIA V10

Galleria V10

Hej allihopa! Då har jag målat lite igen!. Och fokus har väl legat på framförallt på Bohuslän och västkusten denna vecka. Började med Smögen där jag även gick en promenad i lördags och fotade lite grann. Man skulle nästan ramat in den med båttamp eller nått egentligen, fast den gick imorse. Sen har vi Nordkoster och Marstrand, a nä men precis! A om du tänker dig ”såsen” där någonstans och blickar snett ut till höger då emot Marstrandsfjorden då va. Men sen har jag även gjort en målning på Indien då med en gubbe som försöker ta sig fram med en åra eller nått typ. Sen har vi en tropisk strand någonstans där nere då va. Haha!. Här kommer en sammanställning av vecka 10 då va. Samtliga fem målningar är gjorda i akrylfärg och är av formatet A4, så dom är ganska små allihopa faktiskt. Men hoppas ni tycker om någon ändå. Ha en fortsatt trevlig helg nu allihopa och var rädda om er!.

SMÖGEN
INDIEN
NORDKOSTER
MARSTRAND
STRAND

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.