”Hänt en del saker den senaste tiden”

De har väl hänt en del saker den senaste tiden typ. Bland annat har jag sålt av en del tavlor så tog väl ett lite impulsivt beslut då att åka ner till Göteborg då och köpte väl på mig en totalt 12 gram amfetamin då och körde på ganska rejält ett par tre, fyra dygn. Men de svårt för jag kände verkligen att jag behövde de. Så när jag kom tillbaka, så var jag positiv på bland annat, amfetamin, heroin och THC då. Fan också! Och helvete vilken avtändning jag fick sedan alltså!. Så fick ju en liten varning där sen också. Men du vet tänk dig att du bor på ett boende, mitt ute i ingenstans och inte känner en människa, och 90% av alla som bor där är över 60 år gamla. Har ju ingen jag kan umgås med på dagarna. Dagarna, veckorna, månaderna går och ingenting händer. Man blir uttråkad tillslut. Man tappar också hoppet!. Alla dagar ser exakt likadana ut. De passar inte mig. Jag är bara 34 år gammal. Har annat jag vill fylla dagarna med. Umgås med vänner, spela badminton, bada och så vidare. Måla är egentligen de enda jag kan göra på dagarna. Och de väl kul, ”Ibland” men inte hela tiden alltså. Sen kan man ju inte tända på varje gång man fått sålt en tavla liksom. Funkar inte. Men idag däremot har jag varit och haft ett långt samtal med läkaren och fått ytterligare en ny ADD medicin då som jag ska påbörja redan med start imorgon då. Så jag hoppas verkligen de hjälper. Tror de eventuellt kan vara en del av lösningen på de här problemen om jag bara får en lite starkare vilja också. Men de långt ifrån allt. Det är du ju de här med boendet också. Jag måste liksom få något eget där jag känner mig hemma också, de här funkar bara inte alltså. Det är liksom hela livssituationen som är ganska jobbig just nu, kombinerat med de här missbruket eller vad man ska kalla de typ. Familjen liksom osv. Skyller ju allt på drogerna!. Menar de viktigaste är ju varför, eller vad de är som gör att jag känner ett sådant behov utav att ta drogerna. Om jag ska sluta, att jag självmedicinerar hela tiden liksom. Bättre och ordna en bostad istället så jag har någonstans att bo kan jag tycka. ”Ursäkta” alltså är så trött på den här skiten bara va. Men samtidigt håller jag med dom lite, föräldrarna alltså, för höll ju nästan på att dö i den lägenheten alltså. Och sen alla som bara utnyttjade en hela tiden typ. Alla fanns där när jag hade lägenheten, men sen när jag fick LVM och pengarna tog slut, och sedan blev hemlös, då var man ju ta mig fan inte vatten värd allltså. De ta med fan sorgligt alltså!. Hur som helst!. Hoppas alla haft en bra vecka nu!. Ta hand om er allihopa och gör ingenting som jag hade gjort nu. Hehe! Hoppas på att denna medicinen minskar impulsiviteten lite typ för tror de därför mycket jag faller tillbaka hela tiden typ. Tänker bara på att må bra för stunden oftast och skiter i konsekvenserna. Funkar inte.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

Follow on Bloglovin

2 svar på ””Hänt en del saker den senaste tiden”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: