Hej!. Nu har jag möte på måndag då med myndigheterna typ, socialtjänsten, förvaltarenheten, beroendemottagningen osv. Får skickat till mig den här genomförande planen hela tiden men jag skriver aldrig under den längre. Tycker inte den stämmer och att planerna man sätter upp från tidigare möten aldrig följs upp riktigt, utan dom går förlorade i form av nya förlängningar typ. Samma med Förvaltarenheten alltså, bombar en med brev då, berätta dina synpunkter om vårat arbete ”hos oss” på Förvaltarenheten typ. Nej tack du! Inte intresserad!. Ska inte tjata om de här med boendet något mera heller typ. De får ta den tid de tar nu alltså. Orkar inte bry mig längre. Tänker försöka fokusera på de som är positivt nu istället bara. Det ska nämligen bli kanonväder nu då i helgen så de kanske blir ett bad sen!. Vet inte riktigt. Fått en ny ADD medicin nu då iallafall. De ju positivt iallafall, och börjar faktiskt känna mig lite lugnare på den. Klockan 06:30 går jag ner till medicinrummet och tar mitt tjack ”De ska gudarna veta!” Men de väl för fan ingenting att skratta åt. Glad midsommar!.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 601 andra, prenumerera du med.

Follow on Bloglovin