IKEA:s ramar känns billiga

IKEA har ganska bra sortiment på ramar men jag tycker dom kan kännas lite billiga ibland bara. Frame-it och dom här liksom har ju lite bättre kvalitet men dom är ju så löjligt dyra bara alltså. Och är de inte standard-ramarna från Frame-it utan typ mer några som sticker ut lite så drar dom ju iväg nått så in i helvete alltså. Men IKEA:s ramar alltså, ursäkta mig men jag hade nästan velat göra en sån här min typ du vet sån, nä utan de här känns billigt. Framförallt dom här skivorna som inte ens är av glas utav av plast typ, och de reflekterar och har säg hur fan man än vrider och vänder på dom alltså. Nä!. Dom är inte antireflexbehandlade ett skit alltså!. Tvungen att ta av dom tillslut som på översta bilden där. Nä, dom här ramarna har inte människor skapat iallafall, utan de här känns bara massproducerat allting alltså. Skulle vilja hitta något mellanting typ. Något emellan IKEA och Frame it i prisklass. Dessa två målningar den här fiskebåten exempelvis då typ skulle vart snyggt med en båttamp runt om som ram eller nått typ, haha. Och stranden här ifrån Newport Beach i Kalifornien USA. Den har jag satt upp nu bredvid varandra, men detta är IKEA-ramar. Dom är billiga, och de märks för tydligt. Lite synd för tycker IKEA gör så mycket annat bra alltså. Möblerna exempelvis då typ.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.