”Min plan för att få ordning på missbruket”

Hej. Ska försöka hålla mig ren i tre månader nu. Klarar jag de, så kan jag nämligen få någon mer centralstimulerande ADD-medicin utskriven, och sedan ta och försöka behålla kontrollen då tänkte jag. Har ju min ADD diagnos kvar från 96 vilket är ett krav. Och tror nämligen detta kan dra ner på suget efter att köpa och bruka amfetamin på illegal väg. Och därigenom bryta den här onda cirkeln med återkommande återfall hela tiden. För de är ett återkommande problem. De blir katastrof med andra ord, de gång på gång alltså, i med att jag bor på drogfria boenden numera, dom tolererar inte hur många återfall som helst. Man blir utkörd och skickas till ett nytt, håller sig ett tag, återfaller, skickas till ett nytt, osv. De väldigt påfrestande de här. Hur som helst så tror jag de kan rädda mig, iallafall minska risken för att glida in i ett eskalerande amfetamin missbruk igen. För de eskalerar alltid. Det kan nog öppna upp en del möjligheter för mig också, och för att på sikt, kanske kunna återgå till ett mer normaliserat liv igen. För vill inget hellre en att få tillbaka mitt liv igen, mitt körkort och att kunna börja jobba och återförenas med min familj igen. Fast de jag som drar mig undan. Saknar dom men jag vill inte träffa dom när jag är påverkad. De känns inte rättvist emot dom. Och de känns inte rätt för mig heller att göra de. Så detta är min plan nu och den tänker jag följa nu. De värt ett försök iallafall, för har testat allt annat nu känns de som.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

1 svar på ””Min plan för att få ordning på missbruket”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: