”Lämnar boendet i Munkedal inom en vecka”

Fick besked igår om att jag ska skrivas ut från boendet i Munkedal och har en vecka på mig att hitta något annat. Anledningen är bland annat tjacket och att jag varit positiv för många gånger nu då på för kort tid antar jag. Då tappade jag kontrollen och fick ett raseriutbrott på chefen här igår då också av någon anledning. Så nu skulle jag ha möte om detta idag också då. Men de blev inget av. De var inte meningen men jag tappade kontrollen bara och började skälla ut människan. Mådde inte bra bara, tände av. Men de återstår väl att se vad som händer nu och om jag får möjlighet att skrivas in på ett nytt ställe innan, om dom nu kan ta emot en ursäkt, eller om jag åker rakt ut i väntan på något nytt ställe, dom skulle ju kunna göra de om dom ville. Men hoppas dom har lite förståelse. Tycker egentligen väldigt bra om personalen på de här stället egentligen. Dom är bra för de mesta. Förstår deras beslut. Ska ju vara ett drogfritt ställe också liksom. Men jag är inte i de stadiet riktigt än att jag kan hålla mig helt ifrån de. Och de har jag klart och tydligt förklarat för min socialhandläggare åtskilliga gånger ska jag tala om för dig. Klarar inte de utan Elvansen vet du. Gör inte de!. Och då är de egentligen lite dumt av av min handläggare att bara placera mig där från första början känner jag.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: