”Blir bara dum i huvudet av dom blåa Xanor-tabletterna”

Det som gjorde mig mest arg alltså och de som retade mig mest alltså. Det var nog, alltså att jag blev så förbannad när hon började sätta in återstående tavelpengarna ”pengarna jag gjorde på tavlorna” sattes emot min vilja in på min förvaltares konto istället för att plocka ut dom cash till mig då va via Ängsätras, deras egna konto då va. Vilket varit okej med alla tidigare insättningar och uttag. Oj de kanske inte jag skulle säga?. Fast nu har jag faktiskt viss anledning till de. Jag jobbar väl också lite svart ibland. Mm. Men de inte du som fått stå på gatan i typ två dagar utan pengar, och inget tak över huvudet. De var jag. Och hur som helst, de blev väl ändå en 7-8 lax totalt alltså för dom tavlorna då, Under den perioden jag bodde där. Och de ändå pengar för mig alltså, i dessa tider. Får mig en bra rymdresa för dom pengarna vet du. Bara skoja. Och hur dum får man bli alltså. När jag har en skuldsanering som rullar? Va? O sätta in pengarna via Agnes ”Min förvaltares konto”, O Herre… bara för jag hade tänt på med några tabletter Xanor den kvällen. Bara och men med deras nivå på aktiviteter alltså och och de låga nästan obefintliga utbudet till handlingsresor osv så behöver man bara nått vet du. De funkar inte bara att leva på de sättet. Att bara gå fram och tillbaka där. Hela dagarna. Nä de!. Käkade några blå sen som jag fixade via en utkörning från Göteborg för 1800kr. Hade råd att handla lite då i med att jag redan plockat ut några tusen via deras konto. Beställde några kartor. Och kastade sedan i mig på kvällen där. Dumt gjort kan många tycka, men när man blir så uttråkad som man blir på sådant ställe som Ängsätra, så kan du väl försöka slå mitt rekord då. Hur som helst, får ju inte ut ett skit nu!. Bara för detta alltså. Ledsen men kände mig maktlös helt enkelt då alltså.

Xanor, Blåbär, Xanax, Droger, Missbruk, Blogg

Blev helt ifrån mig sen då, och tydligen så flög de någon mugg i matsalen osv, ja vet inte. Kommer faktiskt inte ens ihåg själv alltså. Blev bara svart allting. Och så då så blev de en omedelbar utskrivning då helt enkelt. Blev så förbannad alltså!. Och när jag tittar tillbaka så känner jag mig nästan bara så dum alltså. Men de missbruket antar jag. Man blir dum i huvudet av de till slut alltså. Framförallt av de blå. Helt veck alltså!. Blir man!. Men som tur var fick jag tag i en REBO lägenhet nu i Göteborg då. Jag är inte i de drogfria stadiet än alltså. Att jag klarar att gå en vecka utan något. Ska ha ett par bärs iallafall. Jag klarade bara inte de där. De var alldeles för långtråkigt. Men gillade ändå en del av personalen och dom boende där ändå. Framförallt den köksansvariga. Han var ju helt överkvalificerad för de jobbet liksom. Han gjorde allt för oss om de fanns tid över, efterrätter osv. Medans dom andra i personalen bara pratar på om sina relations-problem osv på kontoret. Även enhetschefen gillade jag också på något sätt trots de hon utsatte mig för. Trots allt den här skiten. De tar jag med mig. Men så gör man inte emot en annan människa bara som hon gjorde där. De var riktigt illa. Sedan är dom här, framförallt Xanor-tabletterna helt livsfarliga. Aldrig gillat dom. Folk tappar känslor på dom också, blir aggressiva osv. Gillar inte de. Aldrig gillat dom speciellt mycket. Vad dom gör med folk alltså. Dom har jag lagt ner nästan. Man tappar för mycket kontroll över sig själv på dom. Förstår inte varför socialtjänsten alltid ska placera alla missbrukare bland andra missbrukare i Sverige för. Absolut sämsta man kan göra från samhällets eller myndigheternas sida för att bryta ett aktivt missbruk. Precis som när man integrerade Sverige på 80 – 90-talet. Alla på samma ställen. Funkar inte. Man skulle haft en bättre spridning så man folk skulle få en chans att kunna integreras från första början istället. Nu tänker jag fortsätta kämpa vidare iallafall för att få de så bra som möjligt här. Tänker ta hit mitt materiel från Ängsätra och börja måla igen tänkte jag. Har massa saker att hämta därifrån nu. Och föräldrarna sen då bara tar avstånd så fort jag fått nått eget för att dom är så övertygande att, de ända jag gör om jag får en lägenhet. De är att knarka liksom. Visst de har väl vart lite Amfetamin, Hasch och Ecstacy här vid något tillfälle. Men har massa andra intressen och andra saker jag vill fylla dagarna med. Måla tavlor bland annat då. De dom här föräldraföreningen emot narkotika som krossar min relation till familjen. Dumma i huvudet är dom ärlig talat alltså. Bara manipulerar och gör att ens föräldrar inte ska få hjälpa till med nått alls liksom.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 596 andra, prenumerera du med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: