”Behöver en ny lägenhet i Göteborg”

img_1431 ”Behöver en ny lägenhet i Göteborg” Personligt Lägenhet Göteborg Boende

Skulle verkligen behöva en ny lägenhet i Göteborg någonstans. Jag har inga höga krav alls alltså. Bryr mig inte speciellt mycket om vart eller vilket område heller faktiskt, den kan till och med ligga lite utanför stan alltså bara de finns bra förbindelser med buss och spårvagn och bara gärna de då att den inte ligger i ett så kallat särskilt utsatt område. Fick ju först en lägenhet på Masthugget av mina föräldrar men den sålde dom senare i med att jag hamnade i ett missbruk och fick ett LVM. Och de möjligt att de var ett bra beslut att ta då eftersom de ändå hade varit svårt att börja om där liksom i vilket fall som helst med tanke på att man nästan bara hade drogrelaterade minnen därifrån osv. Men nu har man ändå bott och pendlat runt på dom här boendena alltså i närmare 8 år alltså så nu hoppas jag verkligen alltså att dom ger mig en ny chans för jag vill verkligen inte bo här ute något mer alltså. Man är ju helt isolerad här ute i skogen och dessutom kontrollerad och de samma sak på nästan alla dom här boendena mer eller mindre alltså. Det känns nästan som att man sitter inne alltså. Och jag är ju inte kriminell alltså så jag känner mig helt enkelt inte hemma på dom här boendena alltså. Vill ur hela de här systemet alltså, och får jag ingen hjälp så kommer jag inte komma ur de på egen hand heller för har man väl hamnat här så är de nästan omöjligt att ta sig ur de också alltså.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%