”Bloggen stiger efter nyöppnat konstgalleri på hemsidan”

img_3712 ”Bloggen stiger efter nyöppnat konstgalleri på hemsidan” Statistik Göteborg Blogg Andreas Rörqvist

Tjenare allihopa! Min blogg stiger efter att jag bland annat uppdaterat och öppnat ett nytt konstgalleri på hemsidan och även publicerat ett antal tavlor. Har även fått in en beställning av en svensk kvinna ifrån Örgryte i Göteborg som nu håller på att skicka in motivet till mig vilket jag har nu bestämt mig för att göra ett försök till iallafall. Passa gärna på att kolla in den nya gallerian. De känns väl roligt även om man är långt ifrån den bästa liksom. Men sen har ju ingen aning om jag lyckas med de här motivet men tänker ju naturligtvis göra så gott jag kan för henne såklart.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 tusen andra prenumeranter

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%