img_4062 ”Börjar känna hopp!” Personligt Missbruk Familj Droger Boende Andreas Rörqvist

Hej. Hoppas alla mår bra!. Jag har flyttat till ett nytt boende nu som heter Ängsätra och varit drogfri nu i snart en månad nu då. Har också börjat kommit igång med träningen och återförenats med min familj igen då så de känns jättebra faktiskt. Har även målat en hel del de senaste och stort tack för alla fina kommentarer osv. Jag stannar nog här ett tag tills jag känner att jag verkligen klarar av att bo själv och känner mig redo så jag inte återfaller igen. Här är ju lite av en skyddad verkstad också, den stora utmaningen och de svåraste är ju när man ska ta de steget och gå vidare till något eget sen. Och därför tänkte jag lägga all den här tiden på att försöka träna och tänka förebyggande typ, prova på återfallsprevention och försöka behålla de tänket även när man känner att de dags att flytta härifrån typ. För man får inte ha för bråttom, är ju väldigt impulsiv så får träna på tålamodet lite känner jag. Ofta känner jag att jag har alldeles för bråttom med allting typ. Och då spricker allting. Så nu har jag varit igång en vecka med träningen och simmade även en halv kilometer i badhuset i Kungsbacka då där vi var och badade i helgen. Så försöker nu fylla dagarna med så mycket aktiviteter och positivt som möjligt så man inte hamnar i den situationen att man känner sig uttråkad för de då jag som lättast återfaller typ har jag märkt. Och de gäller ju att lära sig av sina misstag. Hoppas alla haft en bra sommar och att alla mår bra, för de gör jag för första gången nu på länge faktiskt. Kram på er och ta hand om er allihopa!.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

  5 svar på ””Börjar känna hopp!”

  1. Tjena!
   Så det är här man når dig numera?
   Jag tappade min mobil i havet när jag skulle ta upp båten förra helgen så jag har inga nummer kvar.

   Jag tänkte dra ihop det gamla gänget och dra ut på avenyn imorgon lördag, så som vi alltid gjorde på den gamla goda tiden, jag bokar bord osv.. vi funderar på lounge.

   Det vore skit kul om du kom förbi, för det var ju många årsen nu, så beställer vi in massa skumpa och helrör och sånt. Även Emma kommer!

   Du kan väl ringa eller smsa till mig Henrik så bokar jag gästlista.

   1. Andreas Douglas Rörqvist – Näset, Göteborg – Välkommen till Andreas Rörqvist hemsida, blogg och konstgalleria. Född den 18:e juli 1986 och uppvuxen på Näset i Göteborg. Självlärd konstnär och behandlas för ADD, Borderline med drag av Autism. Producerar, marknadsför och bedriver försäljning av konst och tavlor.
    Andreas Douglas Rörqvist skriver:

    Tjena Henrik! Tack för inbjudan men jag är inte i Göteborg nu under helgen. Men gärna någon annan gång om du har möjlighet!. Hoppas ni får en trevlig kväll iallafall, roligt att du hörde av dig! Vi hörs! Mvh Andreas

   1. Andreas Douglas Rörqvist – Näset, Göteborg – Välkommen till Andreas Rörqvist hemsida, blogg och konstgalleria. Född den 18:e juli 1986 och uppvuxen på Näset i Göteborg. Självlärd konstnär och behandlas för ADD, Borderline med drag av Autism. Producerar, marknadsför och bedriver försäljning av konst och tavlor.
    Andreas Douglas Rörqvist skriver:

    Hej Sara!. Det var väl bra ett tag, men känner mig lite sämre nu igen då. Behöver en lägenhet. Det är de de allt handlar om nu. Hoppas allt är bra med dig! Kram!.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  %%footer%%