“De drar så sjukt mycket energi alltså!”

img_2381-1 "De drar så sjukt mycket energi alltså!" Personligt Missbruk LVM Göteborg Droger Boende

Godmorgon!. Okej hoppas alla haft en bra helg, de har väl vart lite röda helg och “jesusdagar” nu den senaste veckan om man säger. Jo de är väl så att jag har väl mer eller mindre bestämt mig nu då för att flytta härifrån. De börjar luta mot en LVM-varning om jag fortsätter, hörde att en gammal vän hade åkt på ett nu så jag måste skärpa till mig nu om jag nu skall klara detta. Dom har väl kört upp han till 368 för att klinga av något på Östra innan han skall vidare skulle jag tro. Den senaste perioden har varit ganska så jobbig för mig också, för jag har inte haft någon kontakt med min familj på över en vecka nu och de drar bara så sjukt mycket energi ifrån mig alltså. För jag vill att de skall funka mellan oss men de krockar liksom bara gång på gång allting alltså, Och dom är så sjukligt misstänksamma varje gång jag träffar dom att jag upplever de nästan som mer eller mindre besvärande och jobbigt än som ett nöje. De har gått för långt helt enkelt och jag är så trött på de här helt seriöst alltså att jag nästan håller på att gå i bitar alltså. Så på måndag skall jag ringa min handläggare och begära förflyttning till Ingseredshemmet snarast möjligt tänkte jag om det finns plats. Finns de inte de så vet jag inte riktigt vad jag skall ta mig till.

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%