”Det är de minsta jag kan göra för dom!”

img_0154 ”Det är de minsta jag kan göra för dom!” Rörvik Personligt Näset Missbruk Konst Kärlek Göteborg Andreas Rörqvist

Godmiddag allihopa!. Nu har jag först avgiftats på Stigbergsliden i två veckor och nu för cirka en vecka sedan då anlänt på de drogfria boendet Ingsered. Du vet de här ligger ju så nära flygplatsen så de ta med fan nästan så man får hålla i kaffekoppen när motorerna börjar rusa på Landvetter på morgonen. Den här målningen har jag tillängnat min mamma och pappa Barbara Rörqvist och Bo Rörqvist i med att allt oroande och så jag orsakat dom i med mitt missbruk och tack för att dom alltid ställt upp för en. Och eftersom jag inte har några pengar och tala om så tänkte jag att jag gör en tavla till dom istället!. För de och drogfriheten är väl de bästa jag kan ge dom ❤️

img_0148-728x1024 ”Det är de minsta jag kan göra för dom!” Rörvik Personligt Näset Missbruk Konst Kärlek Göteborg Andreas Rörqvist

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%