”Det är ungefär som att snacka med en vägg!”

img_2289 ”Det är ungefär som att snacka med en vägg!” Rörqvist Rökning Personligt Nikotin Andreas Abstinens
  • Eftersom jag rökt i närmare 18 år nu så tänkte jag om ett tag, förr eller senare göra ett försök att försöka sluta röka och bli av med den här skiten!. För det förstör inte bara hälsan, de skadar mig själv också i form av återkommande nikotinabstinens då jag först har råd att röka ett par dagar, sen tar pengarna slut liksom. Och då ringer man förvaltaren, sen får man de vanliga svaret att “Det skall räcka!” Sen försöker man med föräldrarna då “Nej!”Nej!”Nej! Sedan börjar ju nikotinabstinensen då va och de pågår alltså ett par dagar tills jag ärlig talat nästan inte står ut längre och nästan blir galen på de alltså. Jag känner mig faktiskt ärlig talat lite kränkt och nästan besviken på mina föräldrar. Dom kan gott och väl ställa upp med ett eller ett par paket cigaretter i veckan tycker jag när situationen nu är som den är. Men de är ungefär som att snacka med en vägg.

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%