”Det har varit en minst sagt blandad sommar!”

img_3781 ”Det har varit en minst sagt blandad sommar!” Stadsmissionen Avgiftning Roliga historier Personligt Missbruk Ingseredshemmet Humör Göteborg Droger Boende

Tjenare allihopa!. Min sommar har varit en mestadels ganska så ansträngd sommar eller vad man skall kalla det. Det har hänt mycket tråkiga saker men också även en del positivt också men skulle man sammanfatta allting så är de mest tråkigheter tyvärr. Men en positiv sak är väl att jag i förra veckan blivit beviljad Ingseredshemmet då och de är väl positivt men de gäller också då att man vill de till 100 procent också då va och det vill jag väl också men är bara så himla rädd för att misslyckas bara alltså. Man vill ju helst känna de liksom att ”fan” nu är de endast jag som dribblar bollen i mål alltså. ”Och så ska man känna någon slags inre styrka ombord liksom!” Att ”fan” de här klarar jag liksom. Men jag vet inte, är ganska så slut psykiskt bara känner jag. Känner mig nästan psykiskt utmattad alltså av alla knackningarna osv som varit. Men ska ändå försöka alltså till de yttersta. Oj nu knackar de på dörren igen.. ”Ett ögonblick här bara ursäkta” ”Hej nämen hallå personalen!. Är de de här som katten släpat hem idag. ”Naj fan” inte ”kyckling” Ida igen alltså! Du nu tar du med dig den lådan hem till katten först Micke och kollar om den vill ha sig en tugga av detta då va så är du go då va. Äter han så äter jag också då va. Jag lovar ”Nä men snälla gör de då bara Micke för fan alltså!” Due de den ”Whiskas” den du vet. Om katten själv får välja vet du”.haha! Nä men för fan va inte sån jävla svensk nu alltså. Alla vet vi att pengarna växer på löven i Sverige alltså. Haha nä men du vet!. Du de bra du Micke! Nä men de helt ok faktiskt. De säkert, nä men för fan jag klarar maj, tack! Hej, hej, Haj!. Så då är jag tillbaka då och jo redan imorgon då så skall jag väl på ett möte då på stadsmissionens avdelning för avgiftning på stigberget då där jag planerar att stanna tills jag fått allting ur kroppen då förutom THC:n då vilket jag tydligen får ha en viss nivå på som undantag då ”sålänge” den bara sjunker då. Så då flyttar jag snart då alltså. Önska mig gärna lycka till då helt enkelt och ta hand om er allihopa sålänge så hörs vi snart igen!.

img_3891 ”Det har varit en minst sagt blandad sommar!” Stadsmissionen Avgiftning Roliga historier Personligt Missbruk Ingseredshemmet Humör Göteborg Droger Boende

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%