“Det sitter i ens personlighet”

img_1971-1 "Det sitter i ens personlighet” Rörqvist Personligt Missbruk Droger Borderline Andreas

Den senaste tiden har jag tänkt över min livssituation mycket och det är helt enkelt ohållbart med droger i längden för mig. Framförallt med tanke på riskerna man ändå tar om man nu skulle fortsätta. Även om de mycket som pekar på en ganska så positiv framtid för mig om jag nu slutar. Så kan jag inte lova att jag aldrig kommer att ta droger igen bara för om jag lyckas t.ex få tillbaka körkortet igen. Det är ett mycket mer komplex problem en så känns de som. Det sitter i ens personlighet. De måste de göra. Hörde någon som berättade de att om man nu led av någon psykisk ohälsa så ökade risken för missbruk med 300 procent. Har man dessutom som jag en borderline-diagnos som kan göra en ganska destruktiv och instabil i tankarna emellanåt så skall man nog definitivt hålla sig borta ifrån det egentligen. Men jag har nog inte riktigt förstått hur bra ens liv skulle kunna vara om man bara lyckades hålla sig ifrån de. Men de lättare sagt en gjort. Men jag har inte gett upp iallafall så de känns ju lite positivt nu framöver.

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%