img_2229-1 ”Dom har stenkoll på mig!” Personligt Missbruk Göteborg Droger Boende

Så nu har jag varit på stan på en fika om man säger. Jag bor väl nu i en relativt liten lägenhet nu. En liten tvåa, men den är väl rätt trevlig så invändigt och ligger väl bra till också förhållande till stan så precis som jag vill och så. Vänta lite, vänta, nu kommer de!. ”Men!” de saknas något. Du vet kanske vad jag syftar på!. Skämt och sido, nä men att man inte ens kan ta en bärs liksom de, de bara för mycket för mig alltså. Så jag ska väl försöka söka något helt eget tänkte jag att hyra ett tag. Nu är jag väl helt ren från narkotika iallafall. Och de bra!. De ju de jag vill alltså. ”Innerst inne” men verkligheten ser väl lite annorlunda ut för mig antar jag alltså om de ska hålla i längden. Så fort jag blir uttråkad vill jag ha något. Oftast annat än alkohol eftersom jag tycker alkohol är en näst intill värdelös drog. Men ibland vill man ändå bruka alkohol för att kunna skildra tankarna lite. Och de tycker jag man ska få också. De vet du, men de funkar inte. Nu tar dom kanske tre urinprover varav ett ”salivtest” i veckan på mig alltså. De bara för mycket alltså. Och anledningen till att dom tar salivtester på mig de för att jag faller tillbaka på amfetaminet hela tiden. Och att just salivtester har sjukt lång spårtid på just amfetamin. Dom har stenkoll på mig. Visst har de väl varit lite annat den senaste tiden också som lite THC, alkohol, kokain, amfetamin, Xanor och någon Ecstasy-tablett, men i de stora hela är de amfetaminet som är min huvuddrog. Och så har de alltid varit. Nu torskade jag på spårvagnen häromdagen också på femtonhundra och de kändes lite orättvist faktiskt. Varför alltid jag alltså. Haha!. Men hur som helt ska jag försöka bo kvar här tills jag fått tillbaka mitt körkort iallafall. Det kanske löser sig men de ändå om jag håller mig nu då. Det prio ett nu sen en ny lägenhet då hoppas jag. Men de som är mest påfrestande nu det är väl de att jag blir mer eller mindre hemlös alltså om jag testar positivt på något nu alltså. De räcker liksom med alkohol, dom kollar även de alltså. Ritade denna idag, och den tycker jag visar lite att man får ta ett steg i taget, men att de tar tid att ta sig över alla samtliga kullarna och de gör de faktiskt. De krävs mycket tid och mycket energi av en som människa att klara de bara helt enkelt tycker jag.

img_2179 ”Dom har stenkoll på mig!” Personligt Missbruk Göteborg Droger Boende

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Ett svar på ””Dom har stenkoll på mig!”

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%