”Glömde av PIN-koden i bankomatkön!”

img_2676 ”Glömde av PIN-koden i bankomatkön!” Personligt Missbruk Göteborg Droger

För några dagar sedan skulle jag möta upp pappa på torget för att åka till Skatås för en längre promenad. Anledningen till att vi skulle mötas upp just där och inte vid boendet var för att jag där skulle kunna ta ut pengar så jag kunde handla mina egna cigaretter. Problemet var bara att jag var så påverkad att jag helt enkelt glömde av min PIN-kod till kortet när jag stod där på torget. Och då ringde jag upp pappa och berättade detta, då vänder han och kör hem till Näset istället. Visst de var väl inte så bra kanske men jag brukar väl inte direkt räkna varje gång jag tänder på heller liksom utan nu råkade de bara bli så denna gången. Det var naturligtivs fel och jag ber om ursäkt för detta men jag kan inte göra mer åt de nu förutom att tänka mer på de i framtiden. I vanliga fall brukar jag vara ganska så noga med att inte ta något innan jag träffar mina föräldrar för de det sista jag vill vara i deras sällskap är att vara påverkad. Har liksom inget intresse av att berätta varje gång jag råkar ta eller bruka någon drog, dom har inte med de att göra tycker jag. Därför utnyttjar jag bland annat boendet’s sekretess för att undvika sådana här konflikter. Men nu blev de bara så. Man är inte mer än en människa liksom utan alla kan begå misstag ibland så enkelt är det. Kom iallafall på koden sen så fort ruset var över så behövde ju inte beställa ett nytt kort eller någonting, däremot fick jag gå ner till torget två gånger på samma dag vilket inte var så kul!.

img_2651 ”Glömde av PIN-koden i bankomatkön!” Personligt Missbruk Göteborg Droger

Subscribe to us

Gör som 40 tusen andra prenumeranter

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%