img_2285 Har nu tak över huvudet Personligt Missbruk Hemlöshet Droger Boende

Hej. Nu kan jag berätta att jag för tillfället fått tak över huvudet, befinner mig norr om Uddevalla nu då på något boende här då så nu är jag väl inte direkt hemlös längre då. Försökte desperat få något i Göteborg då men de vart fullt överallt. De senaste jag tog var morfin, kokain, cannabis och amfetamin då men tog ett prov nu då så sent som igår som visade att allt faktiskt nu hunnit gå ur då i med att jag faktiskt lyckats hålla mig i närmare en vecka nu då. Helt ren nu då alltså!. Men den här avtändningen har vart ganska så påfrestande denna gången alltså. De har vart minst sagt jobbiga dagar. Tänker försöka hålla detta nu då också. Har så många fina människor omkring mig som bryr sig så mycket om mig och som inget annat vill att jag ska ta mig ur de här, och de vill jag också. Det är mest äldre människor här för tillfället så känner mig ganska så ensam om jag ska vara helt ärlig. Har lite svårt för de. Ingen att prata med riktigt, känner ju inga härifrån heller så hoppas på att få tag på något i Göteborg så fort som möjligt nu då. Och på sikt då en egen lägenhet då förhoppningsvis. Så jag ska ligga på dom nu på måndag igen då. Tack för att ni tog er tid och ville läsa, de löser sig säkert de här. Ha en fortsatt fin helg nu alla! Ni är bäst!.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%