”Hoppas att allt kommer gå som planerat nu!”

img_0691 ”Hoppas att allt kommer gå som planerat nu!” Personligt Missbruk Körkortstillstånd Droger Boende Andreas Rörqvist

Hallå allihopa!. Hoppas allt är bra!. Nu har jag varit helt utan både narkotika och alkohol sedan i mitten på Maj då, men bara för att jag avstår alkohol just nu helt och hållet då så betyder de väl inte direkt att jag aldrig kommer dricka igen. För de går liksom inte att komma ifrån riktigt, man måste vara ärlig emot sig själv. De tror jag är själva grundpelaren i de här typ. Och de är jag faktiskt också. Jag vill ju också ta en bärs ibland. De vill dom flesta. Men kontrollerat liksom. Och jag har fått beslutet ifrån Transportstyrelsen nu också och jag har bestämt mig för att ta tillbaka alla behörigheter jag tidigare hade då de drogs in pga av drogmissbruket. Jag går på VasaNova nu då och jag har redan varit där en gång faktiskt och skall nu påbörja provtagningarna. Dom kräver 4 eller 5 prover totalt av heroin, amfetamin, bensodiazepiner och alkohol under en viss period sedan också ett intyg på psykisk ohälsa ska in stod de klart i beslutet. Men allt skall vara klart i slutet på Februari i år. Och en ny lägenhet är också på gång nu då om allt går som planerat. Sen är väl tanken att gå tillbaka till mitt gamla jobb på DFDS ett tag sedan så småningom eventuellt ta in på konsthögskolan. Hoppas allt haft en bra sommar och på återseende allihopa!.

img_0690 ”Hoppas att allt kommer gå som planerat nu!” Personligt Missbruk Körkortstillstånd Droger Boende Andreas Rörqvist

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%