”Hotet om terror ökar i Sverige”

Godmorgon! Ah.. Huh. En svart rakt upp med ytterst lite mjölk då så är du gullig då! 🙂 Stämmer att jag klippt mig, nä men de skönt att va förberedd liksom. Läste en artikel precis nu på SVT nyheter om att Sverige och regeringen fattat ett beslut om att förlänga gränskontrollerna i ytterligare 6 månader. “Sluurp!” Tydligen så har terrorhotet mot Sverige ökat och jag förstår inte varför för Sverige har ju gjort precis allt dom kunnat för flyktingarna. Ändå ökar hoten. “Sluurp!” Är de tacket för de Sverige åstadkommit och gjort. Snälla hjälp mig för jag förstår inte riktigt alltså. “Påfyllning här borta. Tack!”

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%