”Kanske mitt livs viktigaste beslut!”

img_2879 ”Kanske mitt livs viktigaste beslut!” Personligt Missbruk Göteborg Droger Boende Andreas Rörqvist

Glad midsommar allihopa!. Snart flyttar jag till Ingsered och förblir förhoppningsvis drogfri då om allting går som planerat. De är jag själv men även också en annan boende då som också planerar att också försöka gå samma väg till mötes, söker nu båda till Ingseredshemmet då med chansen att komma in utifrån drogerna och påbörja ett renare liv ser ganska så goda ut. Och de känns både och faktiskt men mera positivt än negativt i vilket fall. Är bara så rädd att jag skall misslyckas under dom här 6 månaderna och få börja om igen men jag skall göra allting jag kan nu för att bara kunna lyckas att hålla mig. Önska mig gärna lycka till så hörs vi lite senare!. Och ha nu alla en kanontrevlig midsommar allihopa!.

img_2816 ”Kanske mitt livs viktigaste beslut!” Personligt Missbruk Göteborg Droger Boende Andreas Rörqvist

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

  2 svar på ””Kanske mitt livs viktigaste beslut!”

   1. Andreas Douglas Rörqvist – Näset, Göteborg – Välkommen till Andreas Rörqvist hemsida, blogg och konstgalleria. Född den 18:e juli 1986 och uppvuxen på Näset i Göteborg. Självlärd konstnär och behandlas för ADD, Borderline med drag av Autism. Producerar, marknadsför och bedriver försäljning av konst och tavlor.
    Andreas Douglas Rörqvist skriver:

    Tack vännen

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  %%footer%%