“Läkarna misstänkte ADD redan som barn och försökte tvinga i mig amfetamin på sjukhuset”

AMFETAMIN-TABLETTER "Läkarna misstänkte ADD redan som barn och försökte tvinga i mig amfetamin på sjukhuset" Sjukhuset Narkotika Missbruk Droger Amfetamin ADD

När jag åkte in till sjukhuset för väldigt många år sedan passade även läkarna på att försöka påbörja en utredning på mig och kom fram till och var nästan helt övertygade om att jag av led av en ADD-diagnos. Såpass övertygade att dom nästan tvingade i mig amfetamin, men jag vägrade tydligen. Varför vet jag inte riktigt och kommer nog aldrig få reda på de heller riktigt. Men en sak är ganska så säker iallafall, och de är att den medicinen antagligen hade räddat mig ifrån en väldigt massa elände som inte står med och skriven i bibeln. Och då vill tilläggas bland annat ett 13 år långt framtida amfetaminmissbruk som påbörjades redan i tonåren för att i sin tur fullständigt eskalera år 2012 då min bror plötsligt går bort 27 år gammal i en mystisk studentlägenhetsbrand. Och i med att jag snart planerar att lägga in mig på Östra Sjukhuset så tänker jag också försöka få igång en sådan utredning så fort som möjligt för att i sin tur kanske få ut en livsviktig medicin som kanske kan rädda mitt livet på mig i framtiden. Kan detta ligga till grund för att jag alltid haft så oerhört svårt att bryta med just denna drogen?. Vad bra i så fall, för då slipper jag ju att knarka i fortsättningen, då räcker de ju med att jag går förbi medicinrummet så får ju jag mitt tjack. För har ju uppenbarligen problem att fungera och leva ett normalt liv utan de. Trötthet, orkeslöshet och återkommande ångestattacker osv. Blir inte speedad de minsta på de alltså. Jag blir istället lugn, iallafall kroppsligt och psykiskt och då tror jag de absolut är värt ett försök att försöka få de på medicinskt håll. För de finns ju faktiskt en dokumenterad positiv effekt på just denna patientgruppen, alltså folk med just ADHD och ADD-diagnoser då. Och på Östra Sjukhuset kan dom nog hjälpa till att utvärdera och utreda en sådan diagnos. Så de känns nog ganska så hoppfullt de här ändå iallafall. Man får ge de lite tid även om man planerar att lägga in sig nu. Löser sig detta kan man ju också få möjlighet att få tillbaka sitt körkort på sikt också. För det är ju bara indraget. Och har man körkortet då får man förhoppningsvis även tillbaka sitt gamla jobb som jag även saknar väldigt mycket. Känns hoppfullt.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%