”Märkligt beslut av min socialhandläggare!”

img_2921 ”Märkligt beslut av min socialhandläggare!” Personligt Missbruk Göteborg Drogfrihet Boende Andreas Rörqvist

Godmorgon allihopa! Hoppas alla mår bra och har en fantastisk helg allihopa! Även om min egna kanske kunde vart lite roligare kanske, som dom allra flesta vet så har ju mitt missbruk eller vad man nu ska kalla de försatt mig i personlig konkurs och jag kommer nu att behöva ansöka om en sanering inom en väldigt snar framtid. Och jag hade ju tidigare ansökt om ett drogfritt boende nu då ”Ingsered” och har berättat klart och tydligt de för min socialhandläggare att bara jag kommer bort ifrån den här miljön liksom ”Den här drogmiljön” så kommer jag också att klara av att vara och hålla mig drogfri i dom här 6 månaderna då. De jag helt övertygad om!. Och då nekar min handläggare plötsligt mig ett drogfritt boende. Får ett avslag med andra ord. Och jag förstår fortfarande inte riktigt varför alltså. De retar mig inte bara lite alltså, de ta mig fan så jag håller på gå i bitar ibland alltså!. För ”Jag vet” att jag är chanslös här liksom och de har jag också tidigare förklarat för min handläggare vid själva ansökan. Så tycker de var ett väldigt konstigt beslut. Så nu vet jag inte riktigt vad jag skall ta mig till alltså. Det är minst sagt ganska så psykiskt påfrestande. Jag är nästan helt säker på att om jag skulle kommit iväg till Ingsered, då hade jag haft tillbaka mina körkort och behörigheter inom 6 månader då och förhoppningsvis också fått tillbaka mitt gamla jobb på DFDS Logistics Services där jag nu vart anställd i över 10 år nu eftersom min chef ännu inte har sparkat mig än då. Han är en väldigt bra chef alltså som verkligen bryr sig om folk. Han ringer till och med min pappa och frågar hur de med mig. Och jag vill verkligen inte svika honom alltså. Så de känns väl ganska så jobbigt allting just nu alltså. Men bara för att de gått åt helvete med mig allting nu då så missgynnar jag naturligtvis inte er på något sätt en lysande framtid. Tvärtom tycker jag de istället är jättekul att se att de går bra för ens vänner även om vissa av er naturligtvis kan ha värre problem än vad jag kan ha liksom. En liten framtidsdröm för mig de hade väl vart att kanske utveckla konsten lite och försöka få igång en stabil produktion och försäljning någon gång framöver. Men de mycket humöret som styr hur tavlorna blir och så har de väl alltid varit. Tack för att ni tog er tid att läsa och ha en fortsatt trevlig helg allihopa.

img_2890-1 ”Märkligt beslut av min socialhandläggare!” Personligt Missbruk Göteborg Drogfrihet Boende Andreas Rörqvist

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%