”Min bror skulle ha fyllt 35”

img_0778 ”Min bror skulle ha fyllt 35” Sorg Saknad Personligt Göteborg Familj Christian Rörqvist

För bara några dagar sedan skulle min storebror Christian fyllt 35 år men även om han nu är borta så känns de som hans närvaro fortfarande lever kvar. De precis som man fortfarande kan snacka med han ibland. Och de glädjer mig för Christian var också så väldigt positivt inställd som person också och jag kan fortfarande skratta åt alla hans roliga skämt, även om de ibland kunde vara ganska så råa skämt så kommer man ju ihåg en del fortfarande. Det är nästan de man minns mest av honom. Vilken glädje han spred alltså. Alltid saknad men aldrig glömd.

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%