”Min handläggare ringde upp”

img_2770-1 ”Min handläggare ringde upp” Socialtjänsten SIP-möte Personligt Missbruk Ingsered Droger Boende

Så nu ringde min handläggare upp och hon pratade ju om någon eventuell plan eller ett så kallat SIP-möte fram emot hösten men då blev jag lite förbannad faktiskt och pushade på allting så mycket jag bara kunde. Så nu verkar de bara handla om ett par dagar tills jag kan flytta till ingsered så som köerna ligger nu då. Men då vet alla att jag med allra största sannolikhet flyttar till Ingsered nu snart då. Och klarar jag då dom 6 månader där så jag får jag nog tillbaka mina behörigheter och då är både de och dels de andra då att jag också med allra största sannolikhet kan börja arbeta igen och på så sätt också fortare kanske kunna bli av med mina skulder också. Så de känns ganska bra. Hoppas alla mår bra! Vi hörs!

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%