”Planerar att öppna galleria i framtiden”

img_2671 ”Planerar att öppna galleria i framtiden” Skolan Personligt Konst Borderline Ämnen Autism Andreas Rörqvist ADD

Hej allihopa! Hoppas alla mår hyfsat ok där ute. Tänkte ta upp de här med skoltiden lite för mig. Skolan var en ganska jobbigt period för mig, rent allmänt alltså. En del mobbning, utnyttjade av cigaretter osv. Och av någon anledning så hade jag precis som alltid. Haft oerhört svårt att säga nej. ”Redan då!” När de kommer till dom olika ämnena i skolan, så hade jag väldigt svårt i dom ämnen ”Som” jag inte var intresserad av. Jag lade ingen energi och ork för att engagera mig på vissa ämnen som typ biologi, matematik, historia

img_2562-768x1024 ”Planerar att öppna galleria i framtiden” Skolan Personligt Konst Borderline Ämnen Autism Andreas Rörqvist ADD

och fysik. Satt istället ofta och kladdade på de lektionerna istället för att fördjupa mig i dom här ämnen. Eftersom dom ändå inte kändes intressanta för mig. Och detta gav väl nog upphov till två saker skulle jag tro. Att jag fick väldiga kontraster i betygsättningarna. Som sämre i biologi om jag minst rätt, godkänt i matematik, godkänt i historia och godkänt i t.ex slöjd ”Men” MVG i de ämnen jag vart intresserad av. ”Som t.ex konst!” Jag har funderat lite på varför de varit så men ett svar kanske kan ligga till koppling till någon av

img_3344-1024x768 ”Planerar att öppna galleria i framtiden” Skolan Personligt Konst Borderline Ämnen Autism Andreas Rörqvist ADD

mina diagnoser. I framtiden planerar jag att öppna en galleria och redan snart kanske kunna ställa ut. Fått erbjudande både ifrån Varberg och Bohuslän. Och de framförallt västkustmotiven som dom vill ha. De hade varit jätteroligt. Och jag tror de kan höja min självkänsla lite då man känner att man tjänar sina egna pengar liksom. Men drogerna fördärvar allting. Även om jag varit ren så länge så är de fortfarande ett stort problem eftersom suget efter amfetamin alltid finns där. Jag behöver Elvanse om jag ska lyckas bryta den här livsstilen. Iallafall ge de en chans!. Funkar de så kommer de vara så värt. Om jag lyckas sluta självmedicinera mig.

img_1014-1024x768 ”Planerar att öppna galleria i framtiden” Skolan Personligt Konst Borderline Ämnen Autism Andreas Rörqvist ADD

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%