”Polisen tog mig för LOB utan någon som helst anledning”

img_1807 ”Polisen tog mig för LOB utan någon som helst anledning” Vårväderstorget Polis Personligt Påverkad Omhändertagen Missbruk LOB Göteborg Droger

Var hos en vän där på vårväderstorget för några dagar sedan på Hisingen. Helt plötsligt får man syn på den här killen som var helt veck alltså. Han var så påtänd alltså att han inte kunde gå typ. Saken var att han ramlade ju ut mitt på vägen hela tiden och jag trodde verkligen att han skulle bli överkörd alltså. Så försökte lugna ner honom och fick tillslut hålla fast han för att han inte skulle bli påkörd typ. Då svänger en polisbil in och bara. Vad gör ni? ”Här kan ni inte stå och kramas” då blev jag så förbannad va! Då sa jag rakt upp i ansiktet till han ”Är du dum i huvudet eller? Vet du hur nära de var att han blivit påkörd typ typ dom senaste 10 min då jag kämpat för att få han skulle överleva typ. Då sa han att han kände igen mig och visste att jag gick på amfetamin. Och börjar ropa in förstärkning och de blir värsta pådraget typ eoch fler poliser svängde in. Då lobbade han mig också svinet. Ändå fick jag inte lämna prov. Haha dom tyckte väl inte de fanns något att ta på ändå. Har ju redan förlorat allt ändå. Jag lämnade Ingsered där för någon vecka sedan typ för pallade inte att sitta i karantän bara på rummet där hela tiden för att de här covid-19 svaret skulle komma liksom. Är hemlös för tillfället men håller mig mycket till Angered. Känner en del folk där som kan hjälpa mig där och som jag kan sova hos vissa nätter och så. Går på amfetaminet också. Men de blir ju så när läkarna vägrar skriva ut Elvansen till mig. Har kört ett race nu på några dagar så börjat känna mig lite yr typ. Inte ätit någonting på väldigt länge. Inte hungrig heller så just nu ligger jag hos en vän här i Lövgärdet och bara vilar för tillfället för känner mig ganska utmattad på något sätt. Trött på dom här systemen som är i Sverige. Missbruksvården är totalt meningslös så personalen ringde också från Ingsered men vill helst inte prata med dom ändå, även socialhandläggaren. Känns inte som dom bryr dig sig så särskilt mycket om de faktum att jag ändå är tillfälligt hemlös nu så jag skiter nog faktiskt i de alltså. Inte intresserad av att höra deras hot hela tiden om att man ska bli av med allting liksom, Är de inte lägenheten så är de boendet eller akuten på Östra där man liksom ska behöva bli jagad av något psykfall till tant medans man väntar typ 4 – 6 timmar på att dom ska beta av två patienter när dom har fem läkare i rotation. För att sedan få läggas in på nytt. Dom kan inte göra ett skit åt saken nu ändå. Vill inte sitta på ett rum själv ute i skogen på landet och leva efter deras nästintill omöjliga villkor. Så trött på de. Man blir ju så deprimerad av de så de löjligt alltså. Vill inte leva de livet bara helt enkelt mer.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%