”Roligt att de äntligen går framåt!”

img_1532 ”Roligt att de äntligen går framåt!” Personligt Göteborg Andreas Rörqvist

Godkväll allihopa! Det har varit ett ganska så bra tag nu som jag känt mig ganska så instabil. En av dom anledningarna tror jag varit att de tagit sådan tid till att fått bokat en tid för att få påbörja provtagningarna för körkortet. Men positivt nu är väl att jag äntligen hittat ett ställe nu som kan hjälpa mig med just detta där jag nu också fått en tid inbokad om drygt en vecka. Det jobbigaste är väl att man varit här en sådan lång tid nu utan att man känt att de hänt så speciellt mycket liksom. Och eftersom att jag är en ganska så typ impulsiv människa som vill att saker och ting händer på en och samma gång så har de varit tidvis ganska så jobbigt att vänta på att saker hela tiden ska dra igång liksom. Men nu är de påbörjat och de känns kanon! Förutom detta har jag tillägnat mycket tid med familjen den senaste tiden, varit och hälsat på ute på Näset, varit ute med båten, badat och fått sålt en del tavlor också den senaste tiden vilket är väldigt roligt!. Jag har även en läkartid bokad nu den kommande veckan där jag eventuellt ska påbörja en ADD-utredning. Hoppas alla haft en bra midsommar och ha nu en fortsatt trevlig sommar allihopa!.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%