img_2301 Ska försöka få ordning på mitt liv Personligt Missbruk Droger Boende Andreas Rörqvist

Jag har pendlat mellan olika boenden nu i närmare 10 år och jag har tröttnat på de här livet. Ska försöka få ordning på mitt liv nu. Det känns nästan som man varit som ett brev utan någon egentlig mottagare. Man bor på ett ställe några månader sen åker man vidare till nästa. Det är inget roligt liv alltså. Och får man äntligen tag i en lägenhet så blir man avvisad eller åker ut på gatan och blir hemlös. Allt på grund av drogerna. Det funkar inte längre. Ska försöka styra upp mitt liv nu alltså. Orkar inte med de här mer längre. Det för mycket konsekvenser av att hålla på med den här skiten alltså. Nu orkar jag inte mera. Ska försöka hålla mig nu.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

  2 svar på ”Ska försöka få ordning på mitt liv

   1. Andreas Douglas Rörqvist – Näset, Göteborg – Välkommen till Andreas Rörqvist hemsida, blogg och konstgalleria. Född den 18:e juli 1986 och uppvuxen på Näset i Göteborg. Självlärd konstnär och behandlas för ADD, Borderline med drag av Autism. Producerar, marknadsför och bedriver försäljning av konst och tavlor.
    Andreas Douglas Rörqvist skriver:

    Tack så mycket Isabella! Jag har haft många år med drogproblem men nu är jag äntligen ren iallafall och tänker försöka fortsätta så. Orkar inte med de längre. Tack för att du bryr dig. Du är bäst! Kram på dig!.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  %%footer%%