”THC-halten hade sjunkit från 266 till 62,2”

img_2382 ”THC-halten hade sjunkit från 266 till 62,2” Rörqvist Personligt Missbruk Göteborg Droger Andreas

Idag har jag både haft möte med både förvaltaren och handläggaren samt min psykolog på beroendemottagningen. Och de gick ganska bra trots allt. Skulle jag bara få lite mer vilja så kunde jag anmäla mig till t.ex Ingsered och få en plats där för dom hade bara en upp till någon veckas väntetid just nu uppfattade jag de som. Och testerna var ändå ganska så positiva ändå för även om jag var positiv på både amfetamin och cannabis på de första provet så råkade jag ju bli positiv på ytterligare en substans på de andra provet nämligen bensodiazepiner vilket kanske inte var så bra men THC halten hade ändå sjunkit ifrån 266mg till 62.2mg vilket ändå var positivt.

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%