”Vägglöss på delar av boendet”

img_2259-1 ”Vägglöss på delar av boendet” Vägglöss Personligt Göteborg Boende Anticimex

Jag har aldrig blivit så biten som jag blev på ett annat boende som jag bodde på innan. Alelyckan, men nu har dom hittat upp till oss då i förorten och jag funderar lite på hur jag ska förgöra dom bäst om dom kommer och hälsar på mig i min lägenhet framöver. För jag har inga inne hos mig idag nämligen. Dom är ju så äckliga alltså. En gång på Alelyckan vaknade jag av att 3-4 sprang på bröstkorgen på mig så jag började med att bitch-slappa dom fyra första ner på golvet. Sedan satte jag mig ner och drog åt knytnäven samtidigt som jag läste upp domen. Sedan var de en femte kvar då. “PANG!” splash. Lämnar dom en blodpöl efter sig när du dödat dom då vet du att den vart på dig. Problemet tror jag kan vara att Anticimex måste följa dom här miljökraven så alltså dom får inte ha hur starkt pulver som helst inomhus idag, dom dör ju naturligtvis av pulvret men de tar för lång tid alltså. Hade dom kommit för några veckor sedan hade dom fått smaka på annat pulver. Det kan jag lova. Men jag är väl förberedd på de värsta nu!.

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%