Droger Missbruk

Det är inte bara ekonomin som tar kål på en de mycket psykiskt också och en del handlar också om att ens föräldrar hela tiden tar avstånd ifrån en så fort man råkat göra eller ta något minsta lilla. Och de hade jag faktiskt den här onsdagen då mötet ägde rum. Och de beklagar jag och erkänner. Fick reda på så sent som idag att mina föräldrar påträffat mig ganska så amfetamin och heroinpåverkad i samband med de här mötet dom skulle gå på ihop med personalen. Och de beklagar jag verkligen, de var bara väldigt, väldigt onödigt och korkat gjort men jag fick ju reda på detta nu då genom personalen och hade ingen aning om detta förens nu liksom. ”Undrade vad fan dom tog avstånd ifrån mig för!” För de ju dom ända jag har omkring mig just nu då liksom. Har inga andra vänner nu då riktigt liksom och att på att något sätt då liksom försöka straffa mig nu då genom att ta avstånd ifrån mig en månad då de gör ju inte direkt saken lättare direkt, ”och inte för dom heller skulle jag tro alltså!”. Och de gör ju inte att jag drogar mindre direkt menar jag, de snarare tvärtom alltså. Men hur som helst är detta med heroinet verkligen inget jag håller på med i vanliga fall utan de bara råkade bli så denna gången eftersom jag tidigare känt mig ganska så ”speedad” och behövde få ner pulsen en aning. Så jag rökte ett par längor och de var ett stort misstag alltså och de ångrar jag djupt och ber så hemskt mycket om ursäkt för, framförallt för mig själv men även för mina föräldrar som jag älskar mest över allt annat. något positivt är dock iallafall att jag får besked angående Ingsered nu i veckan. Så de blir väl spännande och se vad som händer och om jag nu får de nya boendet. Men jag mår naturligtvis inte speciellt bra nu förövrigt då utan de är ju ett rent helvete på ren Svenska allting alltså. Ett rent helvete bara. Och jag har fått börjat få problem med korttidsminnet. När skall allt bli bra igen liksom. När skall ekonomin lösa sig exempelvis, har ju lite över en halv miljon i skulder nu liksom på grund av tjacket alltså. och räntorna äter ju upp inkomsterna. De inge bra alltså. När skall allt bli bra igen. Vad skall jag göra annorlunda. De har jag faktiskt inte den blekaste aning om alltså. Men jag ska bli drogfri iallafall på något märkligt jävla sätt och så enkelt är det bara. Är trots de ganska så orolig för framtiden.

Subscribe to us

Gör som 40 656 andra, prenumerera du med.

Annonser