”Polisen kom och hämtade mig efter utbrottet!”

I början på veckan fick jag ett sådant kraftigt utbrott här på personalen på boendet då att tre polisbilar fick komma och gripa mig enligt paragraf 13. Kvällen innan hade jag tagit 10 st av den ångestdämpande medicinen Xanor, och tände samtidigt av på både kokain, amfetamin och heroin samtidigt som depå-medicinerna vart helt slut som jag tar dagligen emot min borderline. Tar medicinerna slut blir jag ganska så dålig relativt fort alltså. Det handlar bara om ett par timmar i vanliga fall. Jag blir och känner mig ofta väldigt lättretlig, arg och irriterad när detta sker och tänder jag då samtidigt av så kan jag lätt explodera på ganska så små saker. I detta fallet handlade de igentligen bara om en tvätttid samt en inställd körning till ett avtalat möte med min förvaltare på stenpiren.

En reaktion till “”Polisen kom och hämtade mig efter utbrottet!”

  1. Hej Andreas, det var ett tag sen. Hur går det med allting? Jag förstår att man kan få utbrott för det får jag också här jag bor.

    Man kommer inte överens med alla, sånt är ju livet. Men att ringa snuten tycker jag verkar lågt. Hör gärna av dig.

    Mvh Micke

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.