img_2967 ”Känner mig besviken” Personligt Missbruk Göteborg Droger Boende Andreas Rörqvist

Tjenare allihopa! Mm de så att jag bor ju på ett icke-drogfritt boende just nu då en bit utanför stan och de så att jag har ju ett stark önskan över att bli drogfri så har ju tidigare lämnat in en ansökan till socialtjänsten över att byta boende då till ett drogfritt men fick precis reda på att jag blivit nekad de. Och de gör en ganska så besviken för jag vet att jag bara hade klarat de om jag bara kom bort från den miljön liksom vilket jag tydligt förklarat i själva ansökan in till socialtjänsten då, så man känner ju sig lite besviken på systemet på något sätt då. Dels på grund av de men också dels för att man vet att man känner sig nästan chanslös här också då liksom. Men de väl bara att kämpa vidare antar jag. Man får försöka se positivt ändå även om man ändå kanske kunde tycka att det var ett lite felaktigt beslut liksom. Men varje dag är en ny möjlighet.

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%