”Årets första dopp i havet”

img_3544 ”Årets första dopp i havet” Sommar Sol Personligt Havet Bad Andreas Rörqvist

Vilket väder! Idag har jag väl pressat en del i solen faktiskt måste jag nästan ta och erkänna. Fruktansvärd hetta hos oss!. Köpte den här Hawaiian Tropic oljan för ett tag sedan, och idag kom den till bra användning faktiskt alltså, faktor noll, mm ja nä men precis! Den ”kokos” ja!” Sen är de ju de också då va att ja kände ju lite då att jag måste ju in innan min syster vet du!. Jag trodde faktiskt de skulle vart lite kallare än vad de var. Men de var faktiskt skönt. Årets första dopp då i havet blev då på ”Gårviks Badplats” utanför Munkedal i år då. Hoppas alla haft en bra helg och att de fina vädret fortsätter ett tag då för omväxlings skull.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

  Ett svar på ””Årets första dopp i havet”

  1. Kanonväder! Jag åkte ut med motorbåten från björla som ligger i näset och besökte styrsö och donsö och samt brännö, på ekolodet stod det att det var nästan 15 grader i vattnet.

   Ta väl hand om dig.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  %%footer%%