img_3702 ”Blev överfallen av en boende” Polisen Personligt Misshandel Missbruk Göteborg Droger Boende Andreas Rörqvist

De var vid 11-tiden igår som de knackade på dörren och jag öppnade eftersom jag kände igen personen som jag även tidigare hade umgåtts med en hel del alltså. Han kom in, satte sig och frågade sedan efter en cigarett och eftersom jag bara hade två kvar då så sa jag att vi helt enkelt får dela på en. Bara de blev han “sne” över kändes de som. Och jag misstänkte ju de redan innan att han var abstinent och på dåligt humör eftersom hans Xanor var slut typ redan kvällen innan. Sedan började han helt plötsligt kritisera mig för att jag satt och kollade på ett polisprogram där dom utreder mord på youtube. Att jag gillade snutar eller något sånt sa han också. Alltså allt var bara fel alltså. Och då sa jag de att du den serien har rullat hela natten fan och nu är vi hos mig och här bestämmer jag vad jag vill kolla på och passar inte de dig då kan du dra härifrån sa jag. För jag mådde ju också sjukt dåligt alltså. Då flippade han totalt på mig vet du och bara gav mig ett par smällar rakt i nyllet alltså, och sedan fortsatte bara att slå liksom, då blev jag förbannad, fick ett ryck och drog en stol över honom och försökte försvarade mig och skrek att han skulle lämna mig ifred. Då lämnade han lägenheten för att sedan knacka på mig igen och då ringde jag upp personalen då som i sin tur ringde polisen då eftersom han tydligen varit irriterad och hotfull redan uppe vid daglokalen vid frukosten. Och jag menar jag var ju totalt oskyldig och jag bygger väl inte upp min vänskap med folk som klappar på mig bara för att man inte klarar att ta avisen dagen efter alltså. Då får de allt vara bra alltså!. Man ger sig inte på sina vänner!. De synd för tycker det är en bra kille förövrigt. Och jag såg han faktiskt som en vän tidigare. Alltid lugn och vi shötade ofta, lagade mat tillsammans osv.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40 tusen andra prenumeranter

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%