img_3028 Blivit smittad av Coronan Sjukdom Personligt Konst Coronan Andreas Rörqvist

Godförmiddag! Det är så att jag tyvärr fått Coronan då. Men de börjar att kännas något bättre nu. I början hade jag jättekonstiga symptom som först feber, sedan två grader under normal kroppstemperatur senare samma natt. Då vaknade jag och hade världens frossa och frös. Men de gick över rätt fort ändå. Igår sålde jag Parismålningen för 1200kr till en trevlig kille som hette David från Göteborg. Han var nöjd så de känns bra!. Han hämtade den igår. Nu har jag varit hyfsat bra ett tag men jag har inget smak eller luktsinne kvar. Så de retar mig naturligtvis lite detta så hoppas jag repar mig snart alltså. Ha nu alla en bra start på den nya veckan!.

img_2869-1024x768 Blivit smittad av Coronan Sjukdom Personligt Konst Coronan Andreas Rörqvist

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Ett svar på ”Blivit smittad av Coronan

    1. krya på dig!! kram

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%