img_3090 Måste få något i Göteborg Vänner Relationer Personligt Myndigheter Göteborg Boende

Nu har vi haft flera möten och samtal och så med fokus på boendet. Och de som gör än lite deprimerad, de är att de aldrig händer något med boendet. Det går bara vecka efter vecka och månad efter månad alltså, och aldrig något nytt eller något liksom svar ifrån den eller den typ. Jag har berättat de att de väldigt viktigt att jag får komma till Göteborg nu, så fort som möjligt i med att jag behöver ett socialt liv också. Behöver få umgås med mina vänner. Här är ju bara pensionärer typ. Mår inte bra av detta. Har ju bara mina vänner liksom. Och väldigt ofta kan jag få känslan att jag inte kan känna mig riktigt förstådd av andra människor. Så de här är väldigt viktigt för mig de här alltså. Nu får de ändå hända något. Känns inte som man blir tagen på allvar. Och de får mig att känna hopplöshet och deprimerad. De väldigt påfrestande de här för mig. Menar när man tvingas i stort sätt lägga hela sitt liv och mående i andras händer, och så missbrukas de på de här sättet. Tycker de sorgligt.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

  2 svar på ”Måste få något i Göteborg

   1. Andreas Douglas Rörqvist – Näset, Göteborg – Välkommen till Andreas Rörqvist hemsida, blogg och konstgalleria. Född den 18:e juli 1986 och uppvuxen på Näset i Göteborg. Självlärd konstnär och behandlas för ADD, Borderline med drag av Autism. Producerar, marknadsför och bedriver försäljning av konst och tavlor.
    Andreas Douglas Rörqvist skriver:

    De är katastrof

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  %%footer%%