“Har verkligen gjort allt för att bli ren!”

img_0265-2 "Har verkligen gjort allt för att bli ren!" Personligt Missbruk Göteborg Drogfrihet Droger Boende Andreas Rörqvist

Mina föräldrar hade möte ganska nyligen på boendet jag bor nu och jag har personligen bett personalen att inte prata om droger med mina föräldrar för jag tycker faktiskt inte dom har med de att göra utan de liksom bara sårar dom. Ändå bryter personalen sekretessen och börjar prata. Jag trodde liksom man kunde lita på den här sekretesslagstiftningen. Och jag har inte ljugit något för mina föräldrar för jag har redan sagt de till dom att jag vill inte prata om de här, ändå händer de. Helt ofattbart och rent av kränkande tycker jag eftersom dom inte vill träffas på en månad nu liksom. Men de mest orättvist tycker jag de är eftersom jag ta med fan gjort allt för att bli av med drogerna och bli ren liksom, jag har till och med bestämt mig för att byta boende och gå med på 12-stegs behandlingar osv. Och jag har ringt min handläggare “minst” en gång i veckan och försökt pusha på allting den senaste månaden men de händer ju fan ingenting med Ingsered alltså. Dom bara skjuter på allting alltså och jag känner mig riktigt förbannad alltså för jag har ju viljan att sluta och har dessutom berättat om mina drogproblem för min handläggare så hon skall liksom fatta de och förstå liksom att jag måste härifrån om de skall hända något. För jag klarar de inte de själv utan de måste komma till en flytt och de har jag sagt från allra första början. Tar sådan förbannad tid allting alltså. Ursäkta mig men tycker hela socialtjänsten är ett enda stort pack alltså, ett jävla pack alltså!. Kan inte hjälpa de. Förlåt alltså men de min erfarenhet av dom. Dom gillar att sätta LVM på folk vilket i sin tur är en helt meningslös metod ur att få någon ur sitt missbruk och drar samtidigt ut på saker och ting framförallt då de handlar om viktiga saker som ens liv och ens framtid. Och sen när de handlar om amfetaminet och den här ADD utredningen så måste den ju göras nu. Skall en patient vänta då och vara ren i minst tre månader först då för att ens få påbörja en sådan utredning när patienten är av stort behov av Elvanse eller andra amfetaminliknande mediciner hela tiden för att ens kunna fungera. För jag har sagt de alltså att jag känner verkligen att jag fungerar inte utan amfetaminet. Ska inte behöva åka till min kran hela tiden för att handla mer tjack när de för andra ska räcka att gå förbi medicinrummet. Och får man de nu däremot utskrivet då så kanske man skulle kunna börja leva ett någorlunda normalt liv. Kunna arbeta, få tillbaka körkortet och orka med den här vardagen på ett helt annat sätt än vad man gör idag bara känner jag. Sen förstår jag att de påfrestande för ens föräldrar när man drogar liksom men jag har valt ett nytt boende, bett om att få byta boende så snart som möjligt, jag har pushat dom, inget har fortfarande hänt. Anledningen till att jag vill flytta till ett drogfritt boende eller bara en ”drogfri miljö” liksom de är för att jag tror att jag kan hålla mig ren där och komma ur de här och de dels för att jag vill komma härifrån eftersom de en miljö med droger jag lever i nu, vilket jag inte klarar av, så detta med flytten de gör jag dels för mina föräldrar då men mest för mig själv eftersom jag själv vill detta. Så de känns ganska så självklart för mig, förutom boendet då för de ju socialtjänsten som har hand om de. Och så fort dom har hand om någonting så går allting ofta väldigt, väldigt långsamt bara. Så vad fan skall jag göra annorlunda kan jag kanske känna då. För jag tycker jag gjort allt jag kunnat nu för att komma ur de här så fort som möjligt. Nu hänger de på socialtjänsten.

Subscribe to us

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%