“Polisen kom och hämtade mig efter utbrottet!”

Bild "Polisen kom och hämtade mig efter utbrottet!" Personligt Kokain Humörsvängningar Heroin Droger Borderline Avtändning

I början på veckan fick jag ett sådant kraftigt utbrott här på personalen på boendet då att tre polisbilar fick komma och gripa mig enligt paragraf 13. Kvällen innan hade jag tagit 10 st av den ångestdämpande medicinen Xanor, och tände samtidigt av på både kokain, amfetamin och heroin samtidigt som depå-medicinerna vart helt slut som jag tar dagligen emot min borderline. Tar medicinerna slut blir jag ganska så dålig relativt fort alltså. Det handlar bara om ett par timmar i vanliga fall. Jag blir och känner mig ofta väldigt lättretlig, arg och irriterad när detta sker och tänder jag då samtidigt av så kan jag lätt explodera på ganska så små saker. I detta fallet handlade de igentligen bara om en tvätttid samt en inställd körning till ett avtalat möte med min förvaltare på stenpiren.

    Ett svar på ”“Polisen kom och hämtade mig efter utbrottet!”

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%