”Uppskattar verkligen min familj, släkt och vänner!”

img_3237 ”Uppskattar verkligen min familj, släkt och vänner!” Vänner Släkt Relationer Personligt Missbruk Familj

Godmorgon. Ja den senaste månaden har jag varit ganska så aktiv faktiskt. För några veckor sedan fyllde jag 33 år och fick ett par jättefina presenter och någon vecka efter de så firade vi både mamma och mig på Näset då eftersom mamma fyller den 20:e och jag den 18:e då, så då passade vi även på att köra en släktmiddag veckan efter där och hade jättetrevligt faktiskt. Kul att träffa sina kusiner igen!. Vi åt middag tillsammans och gick sedan ner till rörvik och badade, några timmar senare kom även en god vän på besök och även de, kanontrevlig! Satt på altanen och pratade i säkert över en timma. De roligt för man träffar ju inte sina vänner så ofta som läget är nu. Man är mitt uppe och försöker lägga ned sitt missbruk och många jobbar, reser osv så de blir inte så mycket tid över oftast. Så sånt uppskattar jag verkligen. Och så sent som idag så fick jag träffa min moster från England igen och även de. Jättetrevligt! Var även i och badade idag och just nu så är de ganska så varmt i havet. De låg nog någonstans mellan 20 och 22 idag skulle jag gissa. Så jag passade ju på att ligga i ett tag då jag även träffade på grannen. Så vi låg där ett tag i vattnet och tjötade ett tag. Pratade lite om missbruket och så men även de har gått ner faktiskt så ska jag sammanfatta den senaste månaden så har den varit överlag ganska så bra faktiskt. Och de ju alltid roligt att kunna berätta!. Hoppas ni också haft de bra allihopa och ta nu vara på sommaren allihopa!. Vi hörs!.

Subscribe to Rörqvist

Gör som 40,6 tusen andra prenumeranter

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%