”Det är psykiskt påfrestande att aldrig få träffa sina vänner”

img_0936 ”Det är psykiskt påfrestande att aldrig få träffa sina vänner” Relationer Personligt Körkort Hälsa Drogfrihet Boende

Jag har satt upp ganska så stora mål för mig själv nu då som jag för tillfället försöker och håller på med. Och de går väl och har gått ganska så bra också den senaste tiden får man väl ändå ta att säga. Inga återfall och snart inne på mitt tredje prov nu då av fem eller sex möjliga. Allt skall ju vara klart och inskickat i Februari, dels proverna men också ett intyg på psykiskt ohälsa måste in. Men där har jag kontakt med en privatläkare i Hovås som skall lösa den biten. Sen gäller de ju bara att detta håller just med drogfriheten nu fram till Februari för tar jag ett återfall och tänder på nu så får jag ju börja om från ruta ett igen. Och de pallar jag bara inte alltså. Så jag känner en väldig press just nu. Sen även om den biten går vägen så är de ju inte så särskilt kul att bo ensam ute i skogen, känna sig isolerad, att aldrig kunna få träffa sina vänner eller att ha något att planera. Alla dagar ser ju exakt likadana ut här ute. Och de gör en understimulerad och får än att känna sig ganska så lätt uttråkad här ute. Men jag försöker ta en dag i taget och se framåt bara. De det ända man kan göra typ.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %%footer%%